POS materialen

Displays. Plafondhangers. Roll-up banners. Wobblers. Dit is slechts een kleine greep uit Point-of-Sale materialen. Promotie op de plaats van verkoop zorgt voor directe beïnvloeding van aankopen. Wist u dat nog steeds ruim 70% van de aankoopbeslissingen door consumenten op de winkelvloer worden gemaakt?

U heeft er dus alle belang bij om te kiezen voor professioneel vormgegeven functionele en promotionele Point-of-Sale materialen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, dus het is aan te raden om professioneel advies in te winnen.

Tovision heeft jarenlange ervaring op het gebied van Point-of-Sale materialen. Concept en creatie doen wij in eigen huis, voor de productie schakelen wij gespecialiseerde bedrijven in met wie wij een samenwerkingsverband hebben.

Zo kunnen wij het gehele proces voor u regelen, van concept en creatie tot aan de aflevering. In zowel grote als kleine oplages. Voor de meest voordelige prijs.

Displays

Vloerdisplays en toonbankdisplays. In karton of kunststof of deze twee materialen gecombineerd. Want hoe vangt u de aandacht van de consument op het moment dat hij zijn aankoopbeslissing neemt? Met een opvallende vloerdisplay of toonbankdisplay krijgt uw product de aandacht die het verdient. Op het moment dat het erom gaat!

Plafondhangers

Plafondhangers zijn ideale aandachtstrekkers voor in winkels, showrooms of beursstands. De plafondhangers vervaardigen we van dun plaatmateriaal: gemakkelijk op te hangen, sterk én licht. Bedrukking is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig mogelijk en in iedere denkbare vorm te stansen.

Roll-up banners

Ideaal voor beurzen en congressen. Eenvoudig te vervoeren en mee te nemen door het lichtgewicht, draagbare ontwerp en uiterst eenvoudig in gebruik. Gemakkelijk op te zetten. De roll up banners zijn ook ideaal voor de entree van uw kantoor of uw winkel. Ze worden geleverd inclusief een handige draagtas.

Wobblers

Wobblers, ook wel schapstoppers of wiebelaars genoemd, zijn echte aandachtstrekkers en op vele manieren inzetbaar. Leg de focus op een product in de sale of genereer websitebezoek door een gedrukte QR-code. Wobblers lenen zich hier bij uitstek voor. Leverbaar in verschillende vormen om nog meer op te vallen.

Contact

Adres

Hoofdstraat 89A
2171 AS Sassenheim
0252 – 74 55 55
info@tovision.nl